ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΒΗΝΟΥΝ" ΑΥΤΟΣ "ΑΝΘΙΖΕΙ"!

Χθες, είχαμε μια σπουδαία μέρα για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος, πανηγύρισε μια ακόμη κούπα ενώ συνέχισε ακόμα το απίθανο σερί που έχει "χτίσει" απέναντι στα τμήματα του Παναθηναϊκού.

Με την επικράτηση επί του Πανναξιακού με 1-3 σετ ο Ολυμπιακός "σφράγισε" το 7ο σερί κύπελλο κύπελλο της ιστορίας του στο γυναικείο βόλεϊ, προσθέτοντας έτσι ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Αυτός έμελλε να γίνει και ο 384ος ομαδικός τίτλος του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Δεύτερος στη λίστα των τίτλων είναι ο Παναθηναικός με 326 κούπες ενώ τρίτος ο Πανελλήνιος με 303.



Σε ότι αφορά τώρα τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στον Τάφο του Ινδού κόντρα στον Παναθηναικό, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας πέτυχαν την 30η σερί νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΟ σε όλα τα ομαδικά ερασιτεχνικά αθλήματα πετυχαίνοντας έτσι, ένα ασύλληπτο ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Επομένως, μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί ότι την εποχή που ο Ολυμπιακός ανθίζει όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι σβήνουν...
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις