Οι σημαντικότερες στιγμές του Ολυμπιακού για το 2017!

Με το 2018 να είναι προ των πυλών το Olympiakos S.F.P-RED KING, σας ξαναθυμίζει τις σπουδαιότερες στιγμές του συλλόγου μας σε όλα τα τμήματα για το 2017...






6/1/2017:Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλιγκάς.Ο Ολυμπιακός ήθελε την νική για να ανεβεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελικά χάρης την καθοριστική παρουσία του Παπαπέτρου στο τελευταίο 5λεπτο σημειώνοντας 8 πόντους, ο Ολυμπιακός θα φτάσει την 11η νίκη του κόντρα στο αιώνιο αντίπαλο στα τελευταία 16 μεταξύ τους ματς και θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας.




12/4/2017:Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ κάνουν μια τρομερή πορεία φτάνοντας ως τον τελικό του Τσάμπιονς λίγκ αντίπαλος του Ολυμπιακού η τουρκική  και πανίσχυρη από οικονομικής πλευράς Μπούρσα. Ο τίτλος κρίνονταν με διπλό αγώνα 1ος αγώνας στο Ρέντη. Ο ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ τότε ήταν που ύψωσε ανάστημα και το 0-2 το κάνει 2-2 για να οδηγήσει το ματς σε 5ο σετ και να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή με έναν συγκλονιστικό κόσμο που σου έδινε την εντύπωση πως η  εξέδρα είναι από  αγώνα ποδοσφαίρου η μπάσκετ...Εν τέλει όμως η ομάδα μας θα ηττηθεί στην Τουρκία στον επαναληπτικό αγώνα με 3-0. Αυτό που κρατάμε όμως είναι η όλη, υπέρβαση και κατάθεση ψυχής που έκαναν τα κορίτσια μας φτάνοντας, έως τον τελικό και κοιτάζοντας στα ίσα μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και κάνοντας μια επική ανατροπή. Οπότε δικαίως πρέπει, να βρίσκεται στις σημαντικότερες στιγμές της χρόνιας, μιας που το εν λόγο τμήμα δεν είχε ξαναπάει σε κάποιον ευρωπαϊκό τελικό. 







2-5-2017:H σειρά για τα play off της Ευρωλίγκας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφες είναι στο 2-2 έχοντας κάνει Break στο break της Εφες ο Ολυμπιακός οδηγεί την σειρά σε 5ο μάτς νικώντας το ματς με 87-78 σε ένα ΣΕΦ που κόκλαζε. Το 4ο final four τα τελευταία 7 χρόνια είναι γεγονός...




7/5/2017:Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 7ο σερι πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να λείπει απο την λίστα με τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς.
  



19/5/2017:Έχοντας πάει για 5η φόρα σε final four τα τελευταία 8 χρόνια ο Ολυμπιακός θα ξαναβρεί στον δρόμο του την "αγαπημένη" του ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης.
Η παράδοση που θέλει όταν  Ολυμπιακός πετυχαίνει την ΤΣΣΚΑ σε final four να την αποκλείει συνεχίστηκε καθώς ο Ολυμπιακός σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι θα πάρει την νική όντας από την αρχή πίσω στο σκορ άλλα μένοντας κοντά χάρης τους Παπανικολάου και Μάντζαρη ευστοχώντας σε αρκετά  μεγάλα τρίποντα όπως και ένα ο Αγραβάνης & δυο ο Γκρίν μέχρι να παμέ στην 4η περιόδου και ο Σπανουλης να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθέναν...και η Ρωσική αρκούδα "βλέπει"να ξανα εφιάλτες.






22/6/2017:Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ίδρυση ενός νέου τμήματος που δεν είχε έως τώρα αυτό του Handball. Ανακινώντας τη συγχώνευση του με τον πρωταθλητή του περασμένου πρωταθλήματος ΙΕΚ Ξυνή...Η ίδρυση ενός ακόμη τμήματος για τον σύλλογο μας είναι γεγονός.  





31-10-2017:Ο Oλυμπιακός θα υποδεχτεί για 1η φορά στην ιστορία του τους "μπλαουγκράνα" σε ένα ματς που συνδυάστηκε και με την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στα "παλιά λημέρια". Ακόμη αξίζει να σημειωθεί το τρομερό coreo που στήθηκε στο γήπεδο καθώς και την  εκπληκτική ατμόσφαιρα σε ενα κατάμεστο Γ.Καραϊσκάκης.





**Ακομη ο Ολυμπιακός πρωταγωνίστησε και σαρωσε και στον ατομικό αθλητισμό  ( για άλλη μια φορά).'Οπως και στον ομαδικό αθλητισμό σχεδον σε όλα τα τμηματα που διαθέτει...

 


                                                                                                                        








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις