Επόμενη μεταγραφή... η πρόκριση

Την στιγμή που οι Πειραιώτες φιγουράρουν σε μεταγραφικές ιστορίες που έρχονται από το εξωτερικό (πάντα στο μενού Τζούτζακ, Γκονσάλες), στο Λιμάνι θέλουν πρωτίστως την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Προ ημερών ο ατζέντης του Τζούτζακ είχε υποστηρίξει ότι η προοπτική του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή για τον πελάτη του, βάζοντας ωστόσο στο κόλπο της απόκτησης του συλλόγους από Ιταλία και Γερμανία.


  1. Η υπόθεση του Τζούτζακ θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Προφανώς και ακόμη είναι παίκτης της Μπούρσασπορ, όμως είναι σαφές ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι μας οι ,υποστήριξε ο Αλί Αΐ.
  2. Στην Ιταλία υπήρξε νέο μπαράζ δημοσιευμάτων αναφορικά με την περίπτωση του Τζανκάρλο Γκονσάλες. Τον Κοσταρικανό στόπερ που είναι... φευγάτος από την Σικελία, καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε διαφορετικό σύλλογο.Υπάρχουν λοιπόν νέες αναφορές που συνδέουν τους Πειραιώτες με τον ποδοσφαιριστή. Και μάλιστα γίνεται λόγος για επίσημη κρούση των "ερυθρολεύκων" με 4,5 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι, την οποία και αξιολογεί η Παλέρμο.
  3. Η Μαρσέιγ επιμένει σε ένα ποσό ανάμεσα στα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο εξτρέμ, τη στιγμή που η πρόταση του Ολυμπιακού έφτανε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων που ανέβαζαν την προσφορά περίπου κατά 1 εκατομμύριο ευρώ.
  4. Στην αναμονη ο Κασαμι ,

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός διεθνής μέσος, που έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με την Χαπόελ Μπερ Σεβά στο Φάληρο, για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι εκ των βασικών υποψηφίων για αποχώρηση.Πέρσι ο Μίνο Ραϊόλα έψαξε να του βρει σύλλογο στην Serie A, από τα υψηλά πατώματα του πρωταθλήματος. Δεν τα κατάφερε. Ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και φέτος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Επόμενη μεταγραφή... η πρόκριση

Πηγή : Σπορτ 24


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις