Η <άλλη>μεταγραφή που έχει μόνον ο Ολυμπιακός !...

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν έχει ανάγκη από τις λεγόμενες μεταγραφές "βόμβες" για να γίνει ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ με τα όλα του. Έχει παίκτες έμπειρους και καλούς όπως ο Χάκετ κι ο Λότζεσκι που τα δίνουν όλα μες το παρκέ. Έχει αυτή τη ψυχή που λέγεται Γιώργος Πρίντεζης. Έχει νέους και διψασμένους για διάκριση παίκτες όπως ο Αγραβάνης κι ο Παπαπέτρου. Έχει τον φιλότιμο Μάντζαρη και τον Παπανικολάου ο οποίος παρουσιάζεται κάπως ανεβασμένος. Έχει τον Γιάνγκ ο οποίος θα επιστρέψει δριμύτερος από τον τραυματισμό του. Έχει τον νεαποκτηθέντα Μπίρτς ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την Εθνική του στο Προολυμπιακό. Το σημαντικότερο; Έχει τον μεγάλο ηγέτη ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ που και του χρόνου θα τους κλείσει το σπίτι! Υπομονή φίλοι μου, μην αγχώνεστε. Και του χρόνου το πρωτάθλημα θα ναι στον Πειραιά. 

 Υ.Σ 1    

Με 1-2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε τρομερή ομάδα του χρόνου. Οι μεταγραφές είναι μέχρι τον Οκτώβρη και τώρα έχουμε Ιούλη. Μακάρι να ρθει και ο Ουάιτ για να έχουμε πολύ δυνατή περιφέρεια! 

 Υ.Σ 2

Και να θυμάστε, η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι η χημεία της ομάδας που ο Παναθηναικός όσους παίκτες κι αν πάρει δεν πρόκειται να την αποκτήσει..!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις