Στο μυαλό του Μπέντο

 Βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρούκα και να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι το βάρος πέφτει στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει λίγο καιρό να προετοιμάσει τους ερυθρολεύκους για τα κρίσιμα ματς με τους Πορτογάλους.


Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε σε μα δύσκολη περίοδο για την ομάδα, με τον αποκλεισμό από μικρότερης δυναμικότητας ομάδα, με μια άσχημη εικόνα και στα δυο παιχνίδια και με αρκετούς παίκτες να μην δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ετσι ο Μπέντο έχει λίγο χρόνο για να κάνει και πάλι τον Ολυμπιακό, την ομάδα που ξέραμε, με σκοπό να πάρει την πρόκριση.

Ενα βασικό θέμα που σίγουρα σκέφτεται ο Μπέντο, είναι πως τη δεδομένη στιγμή πρέπει να πάει εκ του ασφαλούς και να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το σύστημα που είχε και ο Σίλβα και απέδιδε καλά, το 4-2-3-1. Από εκεί και πέρα έρχονται οι παίκτες. Δεδομένου πως οι Μπουχαλάκης, Σιόβας και Μανιάτης είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, λιγοστεύουν οι επιλογές που έχει ο προπονητής.

Ετσι η 11αδα που προορίζει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρούκα θα είναι με τον Καπίνο στο τέρμα, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, στην άμυνα Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, τα κεντρικά χαφ, Σεμπά, Φορτούνης, Ντουρμάζ (Πάρντο) πίσω από τον επιθετικό και Ιντέγιε (Πουλίδο) στην κορυφή.

Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι έχουν περιθώριο μέχρι και σήμερα το βράδυ (15/8), να προσθέσουν άλλον έναν παίκτη στη λίστα, για τα δυο ματς με την Αρούκα. Συν ότι ακούγονται πολλά ονόματα στο ρεπορτάζ της ομάδας, δεν αποκλείεται να παρθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και να είναι στη διάθεση του Μπέντο, για το ματς στις 18 Αυγούστου. Οι θέσεις που ακούγονται ακρετά για την ώρα είναι στην επίθεση και στα εξτρέμ.


Οπως και να έχει ο Πάουλο Μπέντο έχει ένα στοίχημα να κερδίσει. Πρέπει να τονώσει τους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Ολυμπιακό στα ματς με την Αρούκα, ώστε να πάρει την πρόκριση και μετά να δει με πιο ησυχία τη μεταγραφική ενίσχυση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις