Φάκελος Goalkeeper.

Τι γίνεται με τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό ; Θα παραμείνει ο Προτό, θα ρθει ο Καρνέζης; (προσωπικά δεν τον θέλω), αξίζει ο Γιαννιώτης για βασικός;


Πολλά τα ερωτήματα όσο αναφορά τους τερματοφύλακες για την νέα σεζόν στο λιμάνι. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί η θέση κάτω από τα δοκάρια είναι η σημαντικότερη για μια ομάδα.


Ο καλύτερος συνδυασμός πιστεύω ότι είναι ο εξής: 'Ερχεται ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό ( πληρώνει και ένα μικρό ποσό για να σπάσει το συμβόλαιο του που έχει με την ομάδα του Περιστερίου) και παραμένει ο Προτό στην ομάδα σαν 2ος τερματοφύλακας πίσω από τον Γιαννιώτη ή ακόμη, μπορούν να μοιράσουν τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, κύπελλο,Ευρώπη).

Από κει και πέρα σαν 3ος τερματοφύλακας θα είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ή και δεύτερος με τον Προτό να έχει τον ρόλο του "δασκάλου" στις προπονήσεις και να είναι αυτός ο 3ος. Πάντως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελα τον Καρνέζη και μακάρι τα όσα ακούστηκαν να είναι φήμες και τίποτα περισσότερο.

Πάντως θα επιμείνω πως ότι και να γίνει με τον 2ο και 3ο τερματοφύλακα ότι ο 1ος πρέπει και αξίζει να είναι ο Γιαννιώτης, καθώς είναι ο πιο φορμαρισμένος και καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας όχι μόνο αυτόν τον καιρό άλλα γενικά την τελευταία διετία. Ο Π.Σ.Α.Τ για το 2016-17 τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο Έλληνα Τερματοφύλακας της χρονιάς και για φέτος (2017-18) αναδείχτηκε ο καλύτερός τερματοφύλακας της Super League.
Ο 25 χρόνος  έχει "ανέβει" την τελευταία διέτία με φρενήρη ρυθμό.


Γιαννιώτης, Προτό, Χουτεσιώτης, είναι μια πάρα πολύ καλή τριάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις