2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ 1 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Κρίσημη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τον Ολυμπιακό.Καθώς πέραν απο τις δεδομένες επιστροφές δανείκων παικτών.Παίζουν και τα σενάρια 2 έμπειρων σεντέρ μπακ απο την Serie A. Ο λόγος για τους  :Αντρέα Ρανόκια και Γκονσάλο Ροντρίκες οπου της περασμένη σεζόν που μας πέρασε  αγωνίζονταν  σε ΙΝΤΕΡ και ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία τοποθετούν χρονικά την καθοριστική συνάντηση του Αντρέα Ρανόκια με την διοίκηση της Ίντερ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εφόσον τελικώς δεν συνεχίζει στον ιταλικό σύλλογο, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τότε θα... κυνηγήσει ένα καλό συμβόλαιο στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί είναι η προτεραιότητά του, όπου και προκύπτει να τον θέλουν ομάδες. Εφόσον δεν μπορέσει να κλείσει σε ομάδα στο Νησί, τότε φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι στις αμέσως επόμενες επιλογές του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρανόκια είναι σε καλή ηλικία ακόμα (σ.σ. 29) και εκτός από την εμπειρία του στην Αγγλία και τα χρόνια που έχει στην Ιταλία είναι και διεθνής.

Η περίπτωσή του παραμένει φυσικά δύσκολη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δίνει την... μάχη του για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες κυρίως με ιταλικές και ισπανικές ομάδες (σ.σ. καθώς και άλλες). Τις τελευταίες ημέρες εκτός από τις Λάτσιο και Ρόμα υπάρχει ακόμα και η Μπολόνια αλλά και η Εσπανιόλ για τον έμπειρο άσο.  Μία συνάντηση για την οποία καταβάλλεται προσπάθεια να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και φαίνεται πως θα πάρει και την τελική απόφαση για το μέλλον του ο εν λόγω στόπερ, που ως γνωστόν αποχωρεί από την Φιορεντίνα. Στα 33 του χρόνια ο Αργεντίνος που έχει και ισπανικό διαβατήριο συνεχίζει να στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Πέρυσι έκανε με την Φιορεντίνα 25 συμμετοχές με 1 γκολ.

Κρίσημη εβδομάδα (και) για Μόρα 

Ο Ολυμπιακός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με Χιλή για τον Φελίπε Μόρα και η επόμενη εβδομάδα χαρακτηρίζεται κρίσιμη για την υπόθεση αυτή.
ο Χαρισματικός διεθνής στράικερ δείχνει να έχει την διάθεση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις επαφές του για τον Φελίπε Μόρα και θα τις συνεχίσει.
Ένα σημαντικό... εμπόδιο παραμένει το οικονομικό και ενώ πέραν της προσπάθειας της Ουνιβερσιδάδ να τον κρατήσει την Χιλή, υπάρχει και το Μεξικό καθώς και άλλες ομάδες από την Ευρώπη όπως η Ισπανία. Πάντως η εβδομάδα που μας έρχεται θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις