ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, υπάρχει ένας σύλλογος στη χώρα μας που μας κάνει περήφανους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ο οποίος πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα στην Ευρώπη πετυχαίνοντας μάλιστα και πολλές διακρίσεις σε διεθνές κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Φέτος, ο Θρύλος της Ευρώπης, έχει προκριθεί 3 φορές σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς ωστόσο να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Η αρχή έγινε με το βόλεϊ γυναικών. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ αντιμετώπισαν σε διπλό τελικό την Τουρκική Μπούρσα. Στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη επικράτησαν με 3-2 σετ. Στη ρεβάνς όμως, ηττήθηκαν με 3-0 κι έχασαν το κύπελλο. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η ομάδα πόλο γυναικών του Θρύλου. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας τα έδωσαν όλα για την κούπα όμως στον τελικό γνώρισαν την ήττα από τη Κίνεφ Κίρισι με 7-6 αφού πρώτα όμως απέκλεισαν στον τελικό την πανίσχυρη Σαμπαντέλ στα πέναλτι. Το τρίτο κατά σειρά τμήμα του Θρύλου που έφτασε σε τελικό ήταν εκείνο του μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης κατάφεραν αρχικά στον ημιτελικό να αποκλείσουν τη CSKA Μόσχας με 78-82 στον τελικό της Euroleague όμως ηττήθηκαν με 80-64 από τη Φενέρμπαχτσε. Τη Πέμπτη ξεκινάει και το Final 6 των ανδρών στο πόλο όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τη πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιούγκ Ντουμπρόβνικ.



Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Θρύλος, είναι ο Ελληνικός σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις σε όλα τα σπορ σε διεθνές κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός, μετρά 51 διεθνείς επιτυχίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:












Σχόλια

  1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2015-16 ΤΩΡΑ ΣΤΟ F6 ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ...Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ 52 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...! Η ΑΤΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ....ΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ...ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΟΠΟΥ Η ΤΣΣΕΚΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ..ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ)..ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ..ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...ΣΤΑ ΠΡΟ-F4 ΤΟΥ F6 ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ (ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ) ..ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ....Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΟΜΩΣ...ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ 2016-17)...ΜΕ ΜΠΟΥΡΣΑ ΤΟ ΒΗΤΑ ΜΑΤΣ ΕΞΩ,ΜΕ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΚΙΡΙΣΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΒΟΣΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερος στην ατυχια του δηλαδη παμε σε ευρωπαικους τελικους αλλα τυχαινουμε τους γηπεδους δεν πειραζει ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

      * πολυ καλος ο λογος σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις