ΦΟΥΣΤΕΡ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Ήρθε σαν "μίζα" του Βαλβέρδε το καλοκαίρι του 2010 στον Ολυμπιακό. Πολλοί δεν έκαναν λόγο για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ο Νταβίντ Φουστέρ ήξερε όμως πως είχε κάνει το σημαντικότερο βήμα της καριέρας του καθώς οι χρονιές που θα έρχονταν αναμένονταν συναρπαστικές για τον ίδιο. Τον ίδιο, δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα. ήταν πάντοτε λιγομίλητος, τίμιος και πάνω όλα εργατικός. Μπορεί να μην είχε κάποιες ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές αρετές ωστόσο η ψυχή και το πάθος του για την ομάδα τον έκαναν έναν με τον κόσμο. Ο "Φουστεράκος" ή "Φουστέραρος" όπως συχνά τον αποκαλούσαν οι οπαδοί του Θρύλου ήταν αυτό που αγαπούσε και αγαπάει ο κάθε οπαδός. Τον παίκτη, που τον ενδιαφέρει να αγωνίζεται σε μια ομάδα με πίστη και περηφάνια. Τον παίκτη που δεν πρόκειται ποτέ να προδώσει το σήμα που φοράει στη φανέλα. ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΗ ΑΡΕΤΉ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ. Γι αυτό κι ο κάθε οπαδός δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την προσφορά αυτού του ανθρώπου στην μεγάλη ομάδα του Πειραιά.
Ο 34άχρονος πλέον Ισπανός μεσοεπιθετικός στα έξι χρόνια παρουσίας του στον Θρύλο πανηγύρισε ισάριθμα πρωταθλήματα ενώ τρεις φορές στέφθηκε και κυπελλούχος Ελλάδας.
Το Olympiakos S.F.P RED-KING, θυμάται και σας παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του αρχηγού του Ολυμπιακού με τα ερυθρόλευκα.


28/02/2016. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βέροια στο γήπεδό του. Οι ερυθρόλευκοι θα επικρατήσουν της ομάδας από την Ημαθία με 3-0 κι ο Ισπανός μέσος θα πετύχει δύο τέρματα. Μετά από αυτήν την επικράτηση ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Λίγο πριν τη λήξη του ματς, ο Φουστερ γνωρίζει την αποθέωση του κόσμου την ώρα που περνάει αλλαγή.


03/03/2016. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αν και οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα βρίσκονται από νωρίς πίσω στο σκορ καταφέρνουν εν τέλει να γυρίσουν το ματς με τον Φουστερ να πετυχαίνει το γκολ της ανατροπής.


Ο Φουστερ αγκαλιά με το τελευταίο κύπελλο της καριέρας του στην επικράτηση με 3-1 επί της Ξάνθης.


Ο Φουστέρ με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο και συμπαίκτη Μπάλαζ Μέγιερι στην φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος. Ίσως και η πιο συγκινητική στιγμή για τον ίδιο όσο αγωνιζόταν στον Θρύλο.


Ο Ολυμπιακός φεύγει νικητής από την παγωμένη Μόσχα κι ο Φουστέρ με δικό του γκολ στο 75ο λεπτό θα θέσει τα θεμέλια για πρόκριση στους 16 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.


Ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2014-2015 φιλοξενεί την Μάλμε την οποία θα νικήσει με 4-2. Στην εικόνα διακρίνεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ο οποίος θα πετύχει το πρώτο γκολ της βραδιάς. Ο ίδιος μετά την επίτευξη του τέρματος θα σωριαστεί στο έδαφος μετά την σύγκρουση με τον αμυντικό των Σουηδών. Η ψύχη και το μεγαλείο του όμως θα τον αναγκάσουν να συνεχίσει το παιχνίδι αν και τραυματίας.


Ο Φουστέρ με το κύπελλο στα χέρια του γνωρίζει την αποθέωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Για όσους δεν θυμούνται, ο Ισπανός είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο 119' γράφοντας το τελικό 2-1 με κεφαλιά.


Ο Φουστέρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ήττα με 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο Καραΐσκάκη. Αυτό ίσως ήταν και το ωραιότερο τέρμα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρών και στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Φουστέρ σηκώνει το 43ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και 6ο προσωπικό του στον ουρανό του Πειραιά. Αυτό δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και για μας ήταν το τελευταίο με τη φανέλα του Θρύλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΕ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις