Ο ΜΠΙΡΤΣ, Ο ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΙ... Ο ΠΑΝΤΑ "ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ" ΟΥΑΙΤ

Η ζέστη και το καλοκαίρι φαίνεται να έχουν επηρεάσει όλους τους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να κάνουν μια εξόρμηση στις κοντινές παραλίες της Αττικής προκειμένου να δροσιστούν. Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίοι ασχολούνται πυρετωδώς με τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας τους. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει ήδη μερικές εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Πρώτη μεταγραφή είναι κι επίσημα αυτή του Κεμ Μπιρτς. Ο Καναδός σέντερ έχει ύψος 2,06 και προτέρημα του είναι να "καρφώνει" εύκολα κάτω από το καλάθι. Επίσης, είναι εξαιρετικός και στα ριμπάουντ. Μαζί με τον Γιάνγκ θα αποτελέσουν το γρηγορότερο και αθλητικότερο δίδυμο στην Ευρώπη καθώς πρόκειται για δύο νέους παίκτες με αντοχές.
Ερχόμενος από πολύ καλή χρονιά στο Τούρκικο πρωτάθλημα με όπλα του τα επιθετικά κυρίως ριμπάουντ 

Ύστερα, κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Ουάιτ ο οποίος θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική για το summer league που θα διαρκέσει περίπου δέκα μέρες. Όταν τελειώσει με το καλό αυτό το τουρνουά ο Αμερικανός φόργουορντ θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα για να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η ανακοίνωση και οι υπογραφές.
ο mvp  της κανονικής διάρκειας της Basket Lenguew
Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Μάικ Τζέιμς ο οποίος αγωνίζεται ως γκαρντ στη Λαμποράλ Κούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 600.000 δολαρίων ετησίως   



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις