Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ... ΣΠΟΡ!

Δεν είναι μόνο στα ομαδικά αθλήματα που διαπρέπει ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος αλλά και στα ατομικά. Ο Ολυμπιακός πέρα από τους 12 τίτλους που κατέκτησε φέτος στα ομαδικά αθλήματα παρουσιάζεται εξίσου σοβαρός κι αντάξιος των προσδοκιών και στα ατομικά αθλήματα. Πιο αναλυτικά, οι ερυθρόλευκοι την φετινή σεζόν είχαν 9 σπουδαίες επιτυχίες στον τομέα των ατομικών σπορ. Ποιες είναι αυτές; Θα τις δείτε στην εικόνα που ακολουθεί:

Από αυτά μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και σε ping pong, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, στίβο, κωπηλασία, πυγμαχία αλλά και ξιφασκία. Στον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού, δεν αρκεί μόνο η χαρά της συμμετοχής αλλά και η κατάκτηση τίτλων σε όλα τα αθλήματα γιατί Ολυμπιακός σημαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ.
Από όσα είδαμε παραπάνω, συνοψίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε:
* Πρωτάθλημα και κύπελλο στο ping pong πραγματοποιώντας δηλαδή το ΝΤΑΜΠΛ
* Πρωτάθλημα στο ΣΚΙΦ ανδρών με τον Αγγελόπουλο
* Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
* Πρώτη θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών
* Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Β' φάσης με την αθλήτρια του τη Φουγιαξή. Κάτι αντίστοιχο πέτυχε και η Παπουτσάκη στην κατηγορία των 51 kg.
* Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σπάθης με τον αθλητή του Τσουρούτα
* Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης γυναικών με την αθλήτρια του Χατζηγεωργίου
Ενώ, ο Μπουντούρης, αναδείχθηκε πρωταθλητής για 19η συνεχόμενη φορά στην καριέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας ΣΤΑΡ στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις