ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ

Μετά την ολοκλήρωση όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μάθαμε τελικά ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα αυτά δεν τρομάζουν σε καμία περίπτωση τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό ο οποίος βέβαια θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός αν θέλει να πάρει την πρόκριση στα play off.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τους αντιπάλους του Ολυμπιακού:

Μάλμε (Σουηδία) **
Αστάνα (Καζακστάν) **
Παρτίζαν (Σερβία) **
Ριέκα (Κροατία) **
Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) **
Σέριφ (Μολδαβία) **
Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) **
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) **
Χαφναρφιόντουρ (Ισλανδία) **
Βιτορούλ (Ρουμανία) **

** Αν προκριθεί από τον 2ο προκριματικό γύρο

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τότε θα βρει στο διάβα του μια εκ των:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) **
Λέγκια (Πολωνία) **
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) **
Μάριμπορ (Σλοβενία) **
Γκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) **

Αν προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο

Συνοψίζοντας, αντιλαμβάνεστε ότι ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο θα έχει σχετικά εύκολο έργο, αρκεί βεβαίως να παρουσιαστεί όπως πρέπει αγωνιστικά προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα play off του Champions League. Στα play off, οι πρωταθλητές Ελλάδας ίσως τα βρουν λίγο σκούρα καθώς οι αντίπαλοι είναι πιο δύσκολοι, αλλά και πάλι ο σοβαρός Ολυμπιακός όλα τα μπορεί. Αν υπάρχει όμως κάποια ομάδα που ο Ολυμπιακός θα ήθελε να αποφύγει τότε αυτή θα ήταν σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο φέτος οι Πειραιώτες, στους ομίλους του Europa League ηττήθηκαν δις. Οι υπόλοιπες σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν τον καλό Ολυμπιακό. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις