ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΑΘΛΕ



Τον αγώνα της χρονιάς δίνει αύριο ο Ολυμπιακός και όπως είναι δεδομένο, όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Η σειρά στο 2-2. Η αγωνία στο κατακόρυφο. Οποίος νικήσει αύριο κατακτά και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, δίνει ίσως και το κρισιμότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας τους. Ένα πρωτάθλημα που εφόσον κατακτηθεί θα είναι το 3ο συνεχόμενο, 4ο τα τελευταία 6 έτη και συνολικά 13ο. Όλα αυτά όμως για να γίνουν πραγματικότητα πρέπει κι ο Ολυμπιακός να βάλει τα δυνατά του. Να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και να αποδείξει για άλλη μια φορά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΣΕΦ θα πρέπει να προσέξει όμως μερικά πράγματα στα οποία θα ήθελα λιγάκι να εστιάσω. Εσυ αγαπητέ φίλαθλε του Ολυμπιακού που αύριο θα έχεις την τύχη να βρεθείς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ήθελα να σου απευθύνω μερικά πράγματα:
1ον) Στήριξε την ομάδα με τη φωνή σου. Πήγαινε στο γήπεδο για να εμψυχώσεις την ομάδα και όχι για να δημιουργήσεις προβλήματα. Σου συνιστώ να φωνάζεις ανελλιπώς, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ακόμα και πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μη διανοηθείς όμως να ρίξεις αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο διότι με αυτόν τον τρόπο θα τιμωρηθεί η ομάδα. 
2ον) Όλοι βλέπουμε πως τις τελευταίες μέρες το κλίμα είναι βαρύ. Οι αντίπαλοι κακά τα ψέματα προκαλούν. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα προκειμένου να σε βγάλουν εκτός εαυτού. ΕΣΥ όμως δεν πρέπει να απαντήσεις στις προκλήσεις τους. 
3ον) Μην διανοηθείς να εισβάλεις στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα. Αν κανείς κάτι τέτοιο τότε θα διακοπεί οριστικά ο αγώνας και η ομάδα θα τιμωρηθεί βαριά. 
4ον) Μην ανάψεις καπνογόνα την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Αν το κάνεις, οι διαιτητές θα διακόψουν προσωρινά το παιχνίδι κάτι που θα χαλάσει το ρυθμό της ομάδας. 
5ον) Ακούγονται πολλά για καταστάσεις που θα θυμίζουν Ριζούπολη. Σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ κάτι τέτοιο. Βανδαλισμοί και τραμπουκισμοί καλό είναι να λείπουν από τα γήπεδα. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επικρατήσει των πράσινων και χωρίς έκτροπα. Από την άλλη, πρέπει η ατμόσφαιρα να είναι ζέστη. Πρέπει οι πράσινοι όταν εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο να ζήσουν το καμίνι του ΣΕΦ. Το κατάμεστο Ειρήνης και Φιλίας θα δώσει ώθηση στους παίκτες για έναν καλό αγώνα. 
6ον) Είναι Κυριακή. Μπορείς να πας από τις 19:00, δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για σκέψου ποσό θα ενθαρρυνθούν οι αθλητές μας σε περίπτωση που δουν το γήπεδο γεμάτο πολύ πριν το τζάμπολ στο ματς; Το αξίζουν άλλωστε για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει μέσα στη σεζόν. 
7ον) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ. 
ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. 

Υ.Γ.1) Πάμε όλοι με τη φωνή μας...
Υ.Γ.2) Η σελίδα μας θα βρίσκεται μέσα στον ΝΑΟ αύριο τη Κυριακή. 
Υ.Γ.3) Καλή επιτυχία Ολυμπιακέ. Μόνο φωνή! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις