ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ!

Η ανδρική ομάδα στίβου του Ολυμπιακού κατέκτησε το 11ο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου ανδρών στην ιστορία της χαρίζοντας έτσι τον 15ο τίτλο του Θρύλου για φέτος σε όλα τα αθλήματα. 
Για ακόμη μια χρονιά επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία. Ο Ολυμπιακός, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο στίβο έφτασε τους 32 τίτλους στο εν λόγω άθλημα. Δείτε εδώ όλους τους τίτλους του Θρύλου στον κλασσικό αθλητισμό. Φέτος, οι ερυθρόλευκοι, εκτός από το πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στους άνδρες κατέκτησαν κι εκείνο του κλειστού στίβου το οποίο διεξήχθη στο ΣΕΦ τον περασμένο Φλεβάρη. Τι κι αν άρχισαν οι ζέστες; Τι κι αν ήρθε το καλοκαίρι; Ο Θρύλος παντός καιρού σηκώνει κούπες ασταμάτητα. 




Σχόλια

  1. Μπραβο στον Τσιαμη για το χρυσο του μεταλλιο...στον Τριβυζα για το ασημενιο (200 μετρα) και το χαλκινο του μεταλλιο (100 μετρα)...στον Πατσουκακη για το ασημενιο του μεταλλιο...και στους Κυριακιδη (400 μετρα) και Φιλαι (3000 μετρα) για τα χαλκινα τους μεταλλια...συγχαρητηρια επισης και στην ομαδα 4x400 της σκυταλοδρομιας (αποτελουμενη απο τους Μουρατη,Κυριακιδη,Καραουλασβιλι,Ορφανιδη) για την τριτη θεση στον τελικο!
    Μπραβο και στις γυναικες (που δεν πηραν πρωταθλημα) για τη συμμετοχη και ιδιαιτερα στην Ανδριαννα Φερρα για το νεο της μεταλλιο (χαλκινο στα 400 μετρα μετα απο το χρυσο στα 400 μετρα στον κλειστο στιβο φετος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρελειψα να πω οτι ο Πατσουκακης αγωνιστηκε φοβερα στο επι κοντω...και φυσικα κατεκτησε μεταλλιο...εστω κι αν αυτο ηταν μη χρυσο...παντως κοντραρε πολυ καλα το ΓΙΓΑΝΤΑ του αγωνισματος ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΩΣΤΑ : Ο Κώστας Φιλιππίδης αναδείχθηκε νικητής στο επί κοντώ για 11η φορά στην καριέρα του, αν και χρειάστηκε αγώνας μπαράζ, αφού είχε ίδιες προσπάθειες μέχρι τα 5.60μ με τον Δημήτρη Πατσουκάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις